Alpaslan Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin dünyasına liderlik yapabilen, toplum hayatına katkı sağlayan ve öğrendiklerini yaşama aktarabilen, çağdaş, düşünebilen bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Okulumuzu ; öğretmen , öğrenci ve veliler arasında etkili ve sürekli bir iletişim sağlanan düşüncelere saygı duyulan , her öğrencinin değerli olduğuna inanılan , çevreci , yapıcı , eleştiriye , iyileştirilmeye , olumlu rekabete açık özgür araştırmacı yaratıcı bireyler yetiştiren bir ortam haline getirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sariyeralpaslan.meb.k12.tr

Adres - TARABYA MAH. PAPATYA ÇİÇEĞİ SK. NO 36 SARIYER / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Tarabya mh Şalcıkır cd no:36

Adres - TARABYA MAH. PAPATYA ÇİÇEĞİ SK. NO 36 SARIYER / İSTANBUL

Ulaşım Tarabya meydanda bulunan polis karakolunun karşı sokağından girerek 200 m kadar yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Ayrıca 29C ve 25C otobüsleri ile Şeyh Edebali durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sarıyer ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.